VÄLKOMMEN TILL ENSAMHETENS GÄSTBOK!

 

Kommentera

Meddelanden

 1. Fia och Leif: Vill Ni vara med på denna motion (den ska skcikas in senast ikväll) Något ni vill justera?

  MOTION
  Deltagande SM-veckan 2017

  BAKGRUND
  Svenska Armsportförbundet har vid ett flertal tillfällen tillfrågats att delta på SM-veckan, men avböjt att medverka. SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet (RF) i samarbete med berörda specialidrottsförbund (SF) och värdstaden. Sveriges Television (SVT) är sändande bolag.
  Syftet med SM-veckan är att under en veckas tid genomföra svenska mästerskap i olika idrotter i en och samma stad. SM-veckan genomförs vanligtvis varje år, vinter respektive sommar, och ska genomföras på olika orter i Sverige. Genom SM-veckan vill RF få ett ökat intresset för svenska mästerskapen och samla större och mindre idrotter i ett gemensamt evenemang. Många människor ska kunna ta del av Sveriges bästa idrottsutövare på plats, i media och framför TV:n.
  Rätt arrangerad tävling lämnar få oberörda, därför anser vi att armbrytning är en sport som har alla förutsättningar att bli precis hur stor som helst, om svenska armsportsförbundet visar upp sin idrott på rätt plats vid rätt tillfälle.
  ”Riksidrottsförbundet och Sveriges television har beslutat att förlänga processen för att utse värdstad för SM-veckan vinter 2017. Aktuella städer kommer att besökas under mars-april och ett beslut kommer att meddelas under SM-veckan sommar i Sundsvall (v 27)”
  Fördelar
  • Vinterveckan arrangeras vanligtvis i början på året i god tid innan EM och VM i armbrytning.
  • Värdorten står till tjänst med lokal/arena
  • Under SM-veckan finns det möjlighet att samarbeta med andra sporter som tex. brottning.
  • De idrotter som deltar är garanterade tv-tid i SVT alt SVT-play.
  Lösningsförslag
  Ett deltagande under SM-veckan för Svenska Armsportförbundet garanterar publicitet i någon form i SVT och förenklar processen att bestämma värdort för svenska mästerskapen i armbrytning samt öppnar upp för samarbete med Brottningsförbundet eller annat specialförbund.

  Yrkande
  Vi yrkar på att svenska armsportförbundet deltar på SM veckan vinter 2017.

  Underskrift

 2. Tycko bjuder på 3 årsfika i helgen (Lördag 7 mars 15.00 – 19.00) även om det är ytterligare en vecka till 3 årsdagen.

 3. Hej, blir inget födelsedagsfirande den 27feb – vi har träningsläger då med janis o Roine :) jag bjuder på tårta på årsmötet istället! Fjolåret i repris med andra ord.